d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stor dag for Victor Svendsen fra Hjørring

17. september 2020 - kl.7:07 - af:

Victor Svendsen VEB 600x250 SH

Victor Svendsen blev onsdag optaget på Badminton Danmarks Nationale Elite Træningscenter.

VEB-spilleren Victor Svendsen opnåede i dag en milepæl i sin karriere, og denne gang var der ikke tale om en sejr i en international turnering.

Den 25-årige hjørringenser blev onsdag optaget på

Badminton Danmarks Nationale Elite Træningscenter i Brøndby.

VEB-spilleren har været tilknyttet centret, siden han flyttede til København for nogle år siden, men der er alligevel en verden til forskel at blive “fast medlem” af det fineste selskab i Badminton Danmark.

– Det betyder, at jeg får Kenneth Jonassen (landstræner, red.) som min hovedtræner, og jeg får adgang til Team Danmarks ekspertise, for eksempel fysioterapeut, styrketræner, diætist med mere, siger Victor Svendsen.

Den dygtige VEB-spiller kan også nu se frem til at få endnu mere opmærksomhed til træningen i Brøndby Hallen, ligesom han givetvis bliver sendt af sted til flere og større turneringer.

– Det er meget afgørende for, at jeg kan tage næste skridt i min udvikling, og der er selvfølgelig også lidt økonomi i det, smiler Victor Svendsen.

Han satser på, at hans næste internationale turnering bliver Denmark Open i Odense i dagene 13.-18. oktober. Han er p.t. nr. fire på reservelisten i herresingle, og Badminton Denmark vurderer derfor, at der bliver plads til VEB-spilleren.

Victor Svendsen ligger p.t. nr. 64 på verdensranglisten.

Victor Svendsen VEB 600x250

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion