d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fortuna dominerer på det danske kvindelandshold

22. september 2020 - kl.7:45 - af:

10 til landshold via Fortuna 600x250 SH

Når det danske kvindelandshold i morgen, tirsdag, aften, løber på banen på Malta, i endnu en EM- kvalifikationskamp, er der ikke færre end 10 spillere, der enten er hos Fortuna eller har været her, med i den danske trup.

Med denne repræsentation er der endnu mere grund til at være med og bakke vores landshold op, når kampen afvikles tirsdag kl. 18:30.

Og det kan man gøre, hjemme fra stuen, da kampen sendes live på DR2.

Med det spillermæssige opbud leveres bevis på den satsning Fortuna igennem de seneste mange år har stået for, inden for Dansk Kvindefodbold. Fire af de ti nuværende og tidligere Fortuna-spillere er stadig i klubben, mens de seks øvrige spiller i Italien og Frankrig.

Der er således tale om en solid leverance til dansk kvindefodbold på topniveau. Og i Fortuna arbejdes der fortsat på, at kunne levere varen. Arbejdet med at pleje talentet og skabe elitespillere er – efter etableringen af Dana Cup Academy for tre år siden – intensiveret, og dette eneste danske kvindeakademi satser på, at være leveringsdygtig i fremtiden.

Her har vi ”Fortuna-holdet”:

Stående fra venstre: Frederikke Thøgersen (ACF Fiorentina, Italien), Sara Thrige (Fortuna), Signe Bruun (Paris Saint- Germain, Frankrig), Emma Snerle (Fortuna), Luna Gewitz (En Avant Guingamp, Frankrig) og Sara Holmgaard (Fortuna).

Knælende: Nadia Nadim (Paris Saint- Germain, Frankrig), Caroline Møller (International FC, Italien), Oliva Holdt (Fortuna) og Sofie Junge (Juventus FC).

Fortuna 10 til Landsholdet 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion