d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sindal Billard Klub: Seneste resultater og nyt

28. september 2020 - kl.0:05 - af:

Sindal Billard Klub - Michael Fischer og Egon Jørgensen tog sikker sejr for 2-mands holdet 600x250

Sindal Billard Klub leverer her de seneste resultater: 

2. division har på hjemmebane spillet lokalopgør mod Skagen

Resultatet blev en meget smal sejr på 5-3.

Jens Kallehauge (25,66) ydede en glimrende indsats,

hvorved han langt hen i matchen fulgte rigtig godt med. I slutfasen kneb det dog en smule. Således måtte han til sidst se sig klart besejret.

Michael Fischer (19,35) tog part i en meget spændende og lige dyst. Der blev således taget og givet uden det bragte nogen afgørende klarhed til torvs. I slutfasen var der stadig close race, På den sidste langside havde han dog lidt mere gå på mod, hvilket han flot udnyttede til at hive en meget smal sejr i land.

Joakim Nielsen (27,27) måtte ligeledes gennem en højspændt gang keglebillard. Her var alt endnu mere fortættet, hvorfor der nærmest hele vejen blev budt på skiftende men ubetydelige små føringer.. Aktørerne vogtede nu så meget på hinanden, at selv den mindste fejl kunne få store følger.. Kort før målstregen fik Joakim et lille overtag. Han var heldigvis kølig som frossen is, hvorved det sluttelig lykkedes at hive en meget smal sejr i land.

Jacob H. Jensen (27,27) er, efter sin lange pause fra turnerings billard, endnu ikke oppe i fulde omdrejninger. Derved blev opgøret uhyggelig tæt og derved meget spændende. Selv om alle lovlige midler blev anvendt kunne de to kamphaner således ikke gøre hinanden den store fortræd. Det tætte følgeskab kom således i højsædet, og det endda helt til mål. Målfoto kunne end ikke afgøre udfaldet, så måske var det meget passende at .dysten sluttelig blev erklæret for uafgjort.

Hjemmeholdet havde sluttelig mest at glæde sig over, idet den meget smalle sejr gjorde, at dagens modstander blev passeret. Holdet forlod således bundregionen, og er nu at finde i kredsens midte.

Old boys hold 1 har på udebane spillet mod Tårs 5

Resultatet blev et meget stort nederlag på 1-7.

Jens Dalsgaard (3,68), Gunnar Muhlig (3,78) og Poul Erik Thomsen (5,22) fandt ikke frem til det rette gear, hvorved der blev brugt for mange kræfter i forsøget med bare at hænge på.
Da afgørelsen nærmede sig havde de således ikke mere at skyde med, hvorfor de alle måtte indkassere klare nederlag.

Kjeld H. Jensen (6,69) var absolut ikke prangende i sit spil. Alligevel formåede han at bide modstanderen i haserne, og det endda hele vejen. På opløbsstrækningen gik det fortsat side om side, så det var måske meget passende at opgøret sluttelig endte remis.

2-mands har på hjemmebane spillet mod Taars 2

Resultatet blev en meget sikker sejr på 4-0.

Egon Jørgensen (4,42) var ikke just flyvende. Dog havde han held til at blokere modstanderen på de vitale tidspunkter. Således kunne han forholdsvis sikkert trille en flot sejr i hus.

Michael Fischer (16,93) havde ikke de store armsving med i spillet. Alligevel viste han så tydelig fremgang, at han tog teten straks fra start. Da det samtidig lykkedes at bremse modstanderens fremfærd,, kunne han stille og roligt koncentrere sig om at trille en sikker sejr i land.

I den individuelle turnering i 1-bande carambole har Bo Engmann (0,62) været i Ørbæk for at spille første runde i klasse A

Det viste sig at være noget af en mundfuld. Han kæmpede dog bravt med tingene,
Af snørklede veje blev det sluttelig til en samlet andenplads i puljen. Han klarede derfor akkurat cuttet. Således er han fortsat med i hatten, når det trækkes lod til næste runde.

Når flaget er hejst

Når flaget er hejst er der aktivitet i klubben, så har du bare lyst til at dyrke fællesskabet og dermed det sociale i klubben, så kig op i vores flotte lokaler over Superbrugsen i Nørregade. Er du gangbesværet eller bare ked af trapperne, så tag en gratis tur med vores “liftbus”. Vi er altid klar med en kop kaffe og en god snak om billard.

Resultater og aktuelle stillinger for de spillede kampe finder du på www.billardresultater.dk ligesom klubbens hjemmeside www.sindalbillard.dk sikkert også kan give dig yderligere oplysninger.

Billedtekst: Michael Fischer og Egon Jørgensen tog sikker sejr for 2-mands holdet.

Sindal Billard Klub - Michael Fischer og Egon Jørgensen tog sikker sejr for 2-mands holdet 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion