d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



TILLYKKE til Annie Riisager Spar Nord

28. september 2020 - kl.10:30 - af:

Spar Nord - Privatkunderådgiver Annie Riisager 600x250

Tillykke til Annie Riisager, privatkunderådgiver i Spar Nord Hirtshals, som i dag mandag, den 28. september, fylder 60 år.

Annie Riisager startede sin karriere i 1978 som elev i Danske Bank, skiftede i 1984 til Jyske Bank og kom i 2015 til Spar Nord. Annie har altid arbejdet med privatkunder og holder meget af arbejdet og det gode samarbejde med kunderne.

Et af Annie´s ansvarsområder var i mange år pension, og her var Annie både underviser for kollegerne, og med til at planlægge og igangsætte aktiviteter.

Annie er yderst vellidt i arbejdet med kunderne, og mange kunder valgte at følge med Annie til Spar Nord. Det er helt sikkert den ægte interesse som Annie viser sine kunder, samt stærke faglige kompetencer, der gør at kunderne er så trofaste.

Det betyder selvfølge også noget at Annie er et velkendt ansigt i Hirtshals. Det kommer også til udtryk hos Annie´s børn, der da de var mindre ofte spurgte deres mor, om hun kender alle mennesker.

Annie er både af kunder og kollegaer kendt og værdsat for at være smilende, imødekommende, konstruktiv og løsningsorienteret.

Det er helt naturligt for Annie, altid at være på jagt efter nye kunder, og det er hun stadig. Heldigvis har Spar Nord også ledige kontonumre.

Privat er Annie gift med Carsten, der er beregner hos Arne Andersen A/S i Vrå.

Familien består også af 2 børn – Kris der er ingeniør hos Vestas og Daniel der lige er blevet student og nu har sabbatår som souschef i Fakta inden Universitetet kalder.

Fritiden bliver meget gerne brugt i haven og urtehaven, og Annie er flittig til at gå ture i skoven og ved stranden. Herudover står Annie altid til rådighed når der bliver spillet op til Hirtshals Revy hvert 2. år.

Fødselsdagen fejres privat og internt i Banken.

Spar Nord - Privatkunderådgiver Annie Riisager 400x600

Skriv en kommentar......







- en Fotoclick, Sæby produktion