d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Open By Night aflyse: HUSK at støtte lokalt – det er vitalt

30. september 2020 - kl.11:00 - af:

Open By Night AFLYST 600x250

Coronaen spænder ben for den kommende Open By Night i Hjørring – det populære arrangement må desværre aflyses.

Det er med baggrund i både stigende smittetal og øgede restriktioner, at bestyrelsen for Hjørring Handel har beslutte at aflyse den planlagte Open By Night fredag den 2. oktober.

Det er utroligt ærgerligt, da det er en af de store

indtægtskilder for byens forretningsdrivende og deres overlevelse i byen.

Derfor lyder der også en meget stor opfordring fra Hjørring Handel, om at vi alle husker på at bakke op og handle lokalt – det er det pulserende forretningsliv, cafe- og restaurationsliv der skaber byen – sjælen og ånden.

Netop nu er der mange, mange fine tilbud rundt omkring i Hjørring, hvor man trygt kan både handle og spise dejlig mad under sikre forhold – alle sikkerhedsforanstaltninger bliver taget.

Det har aldrig været vigtigere

Tiden er til at stå sammen og passe godt på hinanden.

Det er nu, at vi skal støtte vores lokale virksomheder, så godt vi hver især formår – hvis Hjørrings blomstrende handelsliv også skal være der, når coronakrisen er overstået.

Læs også: http://www.xn--hjrringavis-hgb.dk/2020/03/25/det-er-nu-at-vi-skal-stoette-vores-lokale-virksomheder-i-hjoerring/

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion