d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sindal Billard Klub: Ugens resultater – en smal sejr

12. oktober 2020 - kl.0:23 - af:

Sindal Billard Klub - Gunnar Muhlig 600x250

Her følger ugens resultater fra Sindal Billard Klub – hvor en “smal sejr” blev hevet i land flere gange.

Old boys hold 1 har på udebane spillet mod Sæby 2

Resultatet blev .uafgjort 4-4.

Jens Dalsgaard (4,32) gik meget optimistisk til

opgaven. Selv om han blev presset over en lang periode formåede han hele tiden at bevare teten. Sluttelig kunne han således hive en smal sejr i land.

Gunnar Muhlig (4,00) lyste af spilleglæde. Den optimistiske tilgang til spillet gav ham således fordelen straks fra start. Modstanderen havde således nok at gøre i forsøget på bare at hænge på. Angrebene blev afvist, hvorefter han stille og roligt skruede lidt op for gashåndtaget. Således blev der lidt efter lidt etableret en klar føring. Sluttelig kunne han således trille en meget sikker sejr i hus.

Poul Erik Thomsen (5,66) fik desværre aldrig gang i det polerede spil. Således kom han hurtigt i den jagende rolle, hvilket ikke passede ham særlig godt. Alle tænkelige løsninger blev afprøvet, men lige meget hjalp det. Således måtte han sluttelig indkassere et meget mærkbart nederlag.

Kjeld H. Jensen (5,72) nåede spillemæssigt aldrig frem til tidligere tiders højder. Alt der kunne gå galt, gik nemlig i store perioder galt. Dette slog således benene væk under ham. Selv om modstanderen ikke var prangende var det alligevel nok til at svinge taktstokken. Selv om alt i den store værktøjskasse praktisk talt blev afprøvet, lykkedes det aldrig at komme helt tæt på. Selv en god finish kunne således ikke forhindre et nederlag. .

2-mands har på hjemmebane spillet mod Asaa 1

Resultatet blev en smal sejr på 4-0.

Egon Jørgensen (6,46) kom pænt fra start. Alligevel blev han fra første færd presset alvorligt. Med god koncentration og et vågent øje for pointene formåede han at holde modstanderen bag sig. Sluttelig kunne han således snuppe en sikker men smal sejr.

Michael Fischer (22,58) gjorde det ganske godt. Alligevel kom han til at kæmpe gevaldigt for pointene. Modstanderen fulgte således rigtig godt med. Da afgørelsen skulle falde var der dog lige et ekstra gear at gøre godt med. Således kunne han sluttelig hive en smal sejr i land.

Når flaget er hejst

Når flaget er hejst er der aktivitet i klubben, så har du bare lyst til at dyrke fællesskabet og dermed det sociale i klubben, så kig op i vores flotte lokaler over Superbrugsen i Nørregade. Er du gangbesværet eller bare ked af trapperne, så tag en gratis tur med vores “liftbus”. Vi er altid klar med en kop kaffe og en god snak om billard.

Resultater og aktuelle stillinger for de spillede kampe finder du på www.billardresultater.dk ligesom klubbens hjemmeside www.sindalbillard.dk sikkert også kan give dig yderligere oplysninger.

Billedtekst: Gunnar Muhlig tog meget sikker sejr

Sindal Billard Klub - Gunnar Muhlig 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion