d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Foredrag med Thomas Rathsack – Attitude – Hjørring

14. oktober 2020 - kl.9:16 - af:

Thomas Rathsack gæster Vendelbohus 600x250

Vendelbohus inviterer på et helt nyt og inspirerende foredrag med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack.

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude.

Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter samt mental indpisker i de populære

tv2-programmer Korpset – gjort af det rette stof har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.

Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv og lammende som en smitsom virus.

Den lille ting, der gør den store forskel

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor Thomas i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas personlige erfaringer og oplevelser.

Thomas Rathsack

I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001.

For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger – I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog.

I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress.

I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Vendelbohus glæder sig til at byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med Thomas Rathsack.

Det sker: Foredrag med Thomas Rathsack

Hvor: Vendelbohus, HjørringKategori

Hvornår: 6. april 2021 – Kl. 19:00 – 21

Pris: 259,00 (+ gebyr 30 kr)

Billetter kan bestilles på tikko.dk.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion