d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lokale virksomheder i Hjørring kan få digitalt kompetenceløft

17. oktober 2020 - kl.9:31 - af:

Digital - kursus - møde 600x250

Lokale virksomheder i Hjørring kan nu få et digitalt kompetenceløft gennem Digital Ledelseskultur! 

Salget på nettet boomer i øjeblikket, og det udfordrer det generelle erhverv.

For at virksomheder kan overleve udbruddet af Covid-19 og det stigende salg på nettet, så er det

nødvendigt, at de får sig et digitalt kompetenceløft.

Virksomhederne skal geares til at kunne følge med i de online indkøbsvaner, så virksomhederne står stærkere på længere sigt.
 
Et digitalt kompetenceløft er løsningen til at overkomme dén udfordring, som virksomhederne oplever, og det er hér, at Digital Ledelseskultur kommer på banen.

Digital Ledelseskultur er et skræddersyet kompetenceforløb til små og mellemstore virksomheder (SMV’ere), der gennem seminarer, sparring, netværksaktiviteter og læring i praksis, gør ledere og medarbejdere i stand til at træffe strategiske beslutninger for de næste digitale retninger og skridt i virksomhedens forretningsudvikling.

Digital Ledelseskultur udbyder i samarbejde med UCN Act2Learn, Hjørring Erhvervscenter og Erhverv Hjørring et forløb, hvor lokale virksomheder kan arbejde intensivt med digital forretningsudvikling, som er delt op i tre etaper: Ledelse, organisation og kultur, mødet med kunden og digitale forretningsmodeller.

De lokale virksomheder, der deltager i forløbet, vil blive introduceret for forskellige digitale værktøjer og blive fortrolig med forskellige digitale tematikker. De vil blandt andet blive klogere på online markedsføring, den digitale kunderejse, e-commerce og samtidig blive instrueret i, hvordan de kan bruge deres data bedst muligt.

Digital Ledelseskultur er et projekt under SMV:digital og er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU.

Projektet giver virksomhedsledere i hele landet kompetencerne til at omsætte drømme til virkelighed.

Repræsenterer man en virksomhed med digitale ambitioner og er i størrelsen 2 til 250 ansatte, så kan virksomhedens ledelse nu få et omfattende kompetenceløft gennem projektet Digital Ledelseskultur – www.digitalledelseskultur.dk.

For mere information kontakt: Dennis Lange, Lifestyle & Design Cluster på 51944012/mail dennis@ldcluster.com, eller Simon Brøndum Jensen, UCN Act2Learn på 72691704/mail sbj@ucnact2learn.dk

Samarbejdspartnere: Hjørring Erhvervscenter, Erhverv Hjørring, UCN act2learn TEKNOLOGI, Cph Business Academy, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, KEA – Københavns Erhvervsakademi, Roskilde Handelsskole, Roskilde Tekniske Skole, Lifestyle & Design Cluster, SMVdanmark, FDIH, Dansk Erhverv, Dansk Industri – DI, Dansk Mode & Textil, Lederne, IT-Branchen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion