d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Johnny Knudsen – ny serviceleder i Fortuna

25. oktober 2020 - kl.8:10 - af:

Johnny Knudsen - Fortuna 600x250

Den 1. december rykker Fortunas nye serviceleder ind i klubhuset og på banerne på Landlyst.

Den 62-årige Johnny Knudsen foretager klubskifte!

Efter 8 år som stadioninspektør på Hirtshals stadion, hvor han har udført et stort arbejde for Hirtshals Boldklub, er det nu Fortunas medlemmer, der skal til

at have glæde Johnny Knudsens indsats.

I Hirtshals er der et vist vemod knyttet til Johnnys klubskifte, men der er fuld forståelse for hans beslutning om, at tage nye udfordringer. Når Hirtshals’ førstehold lørdag kl. 14:30 spiller sæsonens sidste hjemmekamp, bliver der sagt farvel til Johnny med et ønske om, at han også får det godt med opgaverne i Fortuna.

Klubhusinspektør Jens Ydesen, der har valgt at stoppe i Fortuna, har lovet at passe sit job her indtil Johnny tiltræder.

Fortuna har i forbindelse med skiftet på Landlyst valgt at ændre stillingens titel til Serviceleder. Indholdet bliver stort set det samme som hidtil er dækket af Klubhusinspektøren.

Selv om Johnny er ny i Fortuna, er han ikke ny i arbejdsfunktionen. Den har han i storudstrækning varetaget i Hirtshals i samarbejde med Hirtshals Boldklub.

Opgaverne i Fortuna består bl.a. af rengøring i klubhuset, vask af spillertøj, indkøb til cafeteria og torsdagens fællesspisning.

Ude i det fri er der også en række opgaver, som skal klares – lige fra bane-kridtning og græsslåning over pasning af klubbens køretøjer til snerydning

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion