d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Elitesport Vendsyssel undrer sig over Corona-lukning

30. oktober 2020 - kl.7:37 - af:

Elitesport Vendsyssel - 1. SEP 20 - 600x250

Med øjeblikkelig virkning er 1. divisionerne i håndbold lukket ned med henvisning til corona-situationen.

Foreløbig indtil 23. november.

Det har Divisionsforeningen Håndbold meddelt Elitesport Vendsyssel og de øvrige klubber i kvindernes og herrernes 1. division.

I Elitesport Vendsyssel står vi undrende overfor beslutningen, som myndighederne har truffet, selv om divisionsforeningen bistået af Dansk Idræts Forbund har kæmpet imod i forhandlingerne.

I divisionsforeningens orientering til klubberne hedder det blandt andet ”….. vi må konkludere, at klubber i 1. division i træningssammenhæng må forholde sig forsamlingsforbuddet på de 10 personer for atleter over 21 år. Alle kommuner har udsendt opdaterede regler til foreninger og haller, hvor I kan opdatere jer på hvordan det er i jeres haller.

Vi håber selvfølgelig alle på at vi kan genoptage aktiviteterne efter de fire uger, og holder fast i alle kampe fastsat efter den 23. november. Kampene i den mellemlæggende periode og genplaceringen af disse vil vi i samarbejde med jer forholde os til, når vi har et billede af, hvornår og hvordan landet åbner igen.”

I Elitesport Vendsyssel vil vi i de kommende dage drøfte, hvordan vi under disse betingelser kan holde aktiviteterne i gang. Samtidig må vi vurdere, hvordan nedlukningen økonomisk kommer til at berøre klubbens drift og træffe eventuelle nødvendige skridt i den anledning.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion