d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indflytningsklar, lys, rummelig, moderne og familievenlig villa

31. oktober 2020 - kl.9:04 - af:

Home Hjørring - Åkandevej, Højene 600x250

Home i Hjørring præsenterer ugens bolig – en skøn familievenlig villa på 171 m2 i attraktive Højene.

Nu udbydes denne moderne og familievenlige 1-plans villa med hele 3 børneværelser, beliggende med kort afstand til skole, børnehave, indkøb mm.

Villaen fremtræder i fuldstændig indflytningsklar stand

med 2 nyere badeværelser samt 3 børneværelser + soveværelse.

Villaen er i 2018 blevet moderniseret med bl.a. nye klinke og trægulve overalt samt 2 nye badeværelser.

Villaen er indrettet med: Stort og rummeligt bryggers med god skabsplads og mindre depot/teknikrum. I forbindelse med bryggers er der et lækkert nyt gæstebadeværelse med bruseniche.

Fra bryggers er der adgang til flot lyst Svane-køkken med god spiseplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til stor og lys spise- og opholdstue.

Der er fra køkkenet og stue direkte udgang til dejlig lukket terrasse, hvor man kan sidde fuldstændig ugeneret.

Endvidere hele 3 gode børneværelser + stort soveværelse samt lækkert badeværelse med bruseniche.

Bemærk at der er gulvvarme i hele huset.

Boligen opvarmes med fjernvarme og er blevet hulmursisoleret. Der er også foretaget separatkloakering samt indlagt fiberbredbånd.

Udover beboelsen er der en dejlig nem have med fin terrasse og flisebelægning rundt om huset. Der er også en hyggelig gårdsplads foran huset.

Endvidere fint isoleret udhus og overdækket terrasse.

Alt i alt en super familievenlig villa beliggende i attraktive Højene med gåafstand til Højene skole, børnehave, vuggestue, indkøb, bager, pizzaria samt den skønne natur ved Hjørring Bjerge med søer, hundepark og meget mere.

Har dette vakt din interesse, så kontakt Home i Hjørring på tlf. 9892 9900 for yderlig indformation eller en fremvisning

Find flere billeder og salgsinformationer lige HER.

Home Hjørring - Åkandevej, Højene 600x400_1Home Hjørring - Åkandevej, Højene 600x400_2Home Hjørring - Åkandevej, Højene 600x400_3Home Hjørring - Åkandevej, Højene 600x400_5Home Hjørring - Åkandevej, Højene 600x400_5aHome Hjørring - Åkandevej, Højene 600x400_&

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion