d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tektrol Hjørring: Er du glad for din bil, så pas godt på den

6. november 2020 - kl.7:32 - af:

Tektrol Jørgen 600x250

“En bil er en dyr investering, så der er god økonomi i at passe godt på den – forebyggelse er langt bedre og langt billigere end efterbehandling” – sådan lyder ordene fra Jørgen Stokbæk i Hjørring.

Jørgen har siden 2004 lavet kvalitets undervognsbehandlinger på Egholmvej 5 i Hjørring, hvilket gør ham både førende og til noget af en

ekspert i dette felt.

Sidst på sommeren i år valgte Jørgen at overgå til TekTrol’s produkter af flere gode grunde.

– Jeg valgte at skifte over til Tektrol’s produkter, fordi de sikrer en længere holdbarhed af mine undervognsbehandlinger, hvilket betyder at mine kunder fremover kan nøjes med at få sin bil undervognsbehandlet hvert 4. år – fremfor tidligere hvert 2. eller 3. år, og det er der af økonomiske og tidsmæssige grunde stor efterspørgsel på, fortæller Jørgen.

– Tektrols produkter til undervognsbehandling udmærker sig ved at de bevarer deres smidighed, aldrig tørrer ud, men bliver ved med at ‘arbejde’ i kulde og varme og efter bilens bevægelser.

Kunderne har taget godt imod den nye Tektrol behandling, som under normale forhold tager godt et døgn, men i disse tider kræver nogle ekstra timer – da Jørgen efter endt undervognsbehandling afslutter med at give bilen en antibakteriel behandling, for at sikre kunden mod smitte med corona.

TekTrol AntiRust er en dansk virksomhed

TekTrol AntiRust er en dansk virksomhed med hovedkontor i Odense – virksomheden startede op i 1972.

– Det er en forholdsvis lille virksomhed i Danmark med produkter af høj kvalitet, fortæller Jørgen.

– Det er for os forhandlere en stor fordel at virksomheden er dansk og ligger i Danmark, det gør alt meget nemmere. Tektrol i Odense har eget undervognsbehandlingscenter hvorfra der løbende foretages både kontroller og tests, hvilket giver en garanti for at tingene er i orden.

TekTrol rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Efter mere end 40 år i branchen er TekTrol fortsat førende på livsforlængelse af danske biler med garanti.

Grundighed der betaler sig

Ordentligt forarbejde og grundig undervognsbehandling af din bil med stærke olie-voksprodukter fra TekTrol efter egen-udviklede anvisninger giver en garanteret holdbarhed på 4 år.

Så selvom TekTrol ikke laver ‘billig-behandlinger’ betyder den lange holdbarhed at ‘kilo-prisen’ – altså prisen pr. år du kører rustfrit – i langt de fleste tilfælde er lavest med TekTrol.

Hvorfor er garantien god at få?

Som forbruger er det lige så nemt at få en pris på rustbeskyttelse som det er er vanskeligt at vurdere værdien af en samme rustbeskyttelse. Måske får du en fedtet finger ud af at mærke efter i skærmen, men det er også cirka alt du kan gøre. Her er garantien som du kan få et fremragende bevis for værkstedets tro på værdien af det udførte.

Alle nye og nyere pæne biler får en garanti med i købet.

Har du spørgsmål til undervognsbehandling af din bil eller brug for en tid, så ring til Jørgen på 98 92 54 12 – eller klik ind på Tektrols facebook (link her) side i Hjørring, hvor du finder gode råd og svar på mange spørgsmål.

Følg med på facebook Tektrol Hjørring og få altid et godt og velmenende råd med på vejen –  lige HER.

Læs også: Rustbeskyttelse der holder længere – nu også i Hjørring.

Tektrol AntiRust Jørgen 400x600Tektrol AntiRust - Hjørring - Jørgen 400x600

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion