d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sindal Billard Klub triller atter billardballerne

23. november 2020 - kl.7:09 - af:

Restriktionerne omkring den muterede coronavirus i syv kommuner i Nordjylland er nu ophævet…

– hvorfor billardballerne i Hjørring kommune igen triller lystigt hen over det grønne klæde.

Her følger de seneste resultater og stillinger fra Sindal Billard Klub:

2. division har på udebane spillet lokalopgør mod Skagen

Resultatet blev uafgjort 4-4, hvilket i grunden var meget passende.

Michael Fischer (15,00) kiksede starten totalt, hvorved han hurtigt blev sendt agter ud. Selv om han af alle midler forsøgte at indhente det forsømte, blev det på intet tidspunkt rigtig spændende. Altså et meget sole klart nederlag efter en noget flad indsats.

Jens Kallehauge (18,00) markerede sig positivt i første inning. Herfra gik det dog ned af bakke. Hurtigt kom han således i den jagende rolle. Pyntet på resultatet blev der, men desværre fik det ingen indflydelse da afgørelsen faldt. Altså et meget klart nederlag.

Joakim Nielsen (50,00) tog del i et særdeles spændende opgør. Det gode spil var således i højsædet for begge aktører. Joakim havde dog hele tiden en fod foran. Således kunne han sluttelig, efter en rigtig god indsats, trille en smal sejr i land.

Jesper Holmberg (35,29) tog taktstokken straks fra start. Således kom han meget hurtigt afgørende foran. Da han så scorede en serie på 170 point kom der naturligt ekstra pres på modstanderen. Denne forsøgte at slå tilbage, men uden held. Således kunne der i ro og mag
sættes kurs mod mållinjen. Sluttelig blev det således til en meget sikker sejr.

Når flaget er hejst

Når flaget er hejst er der aktivitet i klubben, så har du bare lyst til at dyrke fællesskabet og dermed det sociale i klubben, så kig op i vores flotte lokaler over Superbrugsen i Nørregade. Er du gangbesværet eller bare ked af trapperne, så tag en gratis tur med vores “liftbus”. Vi er altid klar med en kop kaffe og en god snak om billard.

Resultater og stillinger

Resultater og aktuelle stillinger for de spillede kampe finder du på www.billardresultater.dk ligesom klubbens hjemmeside www.sindalbillard.dk sikkert også kan give dig yderligere oplysninger.

Billedtekst: Joakim Nielsen tog smal sejr efter en rigtig god indsats.

Sindal Billard Klub - Joakim Nielsen 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion