d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Masker trukket tilbage efter indberetninger om fejl

10. januar 2021 - kl.7:13 - af:

Alle regioner er i gang med at trække en bestemt type FFP3 masker fra deres

hospitalsafdelinger tilbage efter indberetninger om fejl.

De bliver nu sat i karantæne, mens de undersøges. Maskerne er indkøbt af Region Nordjylland og distribueret til alle fem regioner.

Vigtigt at personalet har tillid til værnemidler

Alle regioner er i gang med at tilbagetrække FFP3 masker Meixin MX50-14V fra EE Healthcare, der er distribueret til deres hospitalsafdelinger. Det sker på baggrund af meldinger fra Region Midtjylland om, at maskerne kan gå op i sømmen, når man har haft dem på i et stykke tid. Det er Region Nordjylland, der i et fællesindkøb har indkøbt maskerne på vegne af alle regioner.

– Det er vigtigt, at sundhedspersonalet kan have tillid til de værnemidler, der skal beskytte både dem selv og patienterne mod COVID-19, når de udfører deres arbejde. Derfor trækker vi maskerne tilbage og sætter dem i karantæne på vores lager, mens sagen undersøges nærmere, siger Roeland Løfberg, koncerndirektør i Region Nordjylland.

Det bliver undersøgt, om det er et generelt problem, der rammer alle de leverede masker af denne model, eller det blot drejer sig om en enkeltstående levering.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion