d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Se hvor du kan blive vaccineret i Hjørring Kommune

14. januar 2021 - kl.7:24 - af:

Region Nordjylland har opjusteret antallet af vaccinesteder fra tre til 22

for at komme helt tæt på borgerne. Flere af dem blev vaccineret i Brovst onsdag.

Region Nordjylland har opjusteret antallet af vaccinesteder fra tre til 22 for at komme tæt på borgerne i de 11 kommuner.

– Vi kunne vaccinere nogle få hundrede stykker i sidste uge, og vores erfaring var, at det var rigtig besværligt for mange af dem at komme til og fra vaccinationsstedet i Aalborg med lang afstand, siger regionrådsformand Ulla Astman (S).

Ledige tider: – Hjælp de ældre, du kender

Der er flere ledige tider, fordi færre end forventet har fået bestilt tid. Det har man oplevet i Jammerbugt Kommune, hvor vaccinationsprogrammet startede i dag.

– Borgerne i det ældre segment kan nogle gange have svært ved at bruge e-boks eller læse de her fem sider, vaccinationsbrevet består af. Det har vi blandt andet hjulpet med i en håndholdt proces, og jeg tænker, at det er noget af det, vi tager med videre, siger Henriette Lerche, der er områdeleder for hjemme- og sygepleje i Jammerbugt Kommune.

Gruppen, der står for skud i vaccinekøen nu, er personer over 65 år, som modtager praktisk hjælp og pleje i eget hjem. For dem, der slet ikke kan komme ud af døren, er der også en løsning.

– Ligesom vi har gjort med test, kan vi også køre ud og vaccinere dem, der ikke kan komme ud til vaccinestederne. Men alle dem, der kan transporteres, vil vi meget gerne have herhen. Det giver den bedste udnyttelse af vaccinerne, siger regionrådsformand Ulla Astman (S).

Hun opfordrer pårørende – hvad enten man er nabo eller familie – til at hjælpe med at få bestilt tid og eventuel transport.

Vaccination HJØRRING KOMMUNE

Tidsrum for vaccination:

Lørdag d. 16. januar

Hvor:

Hallen i Sindal, Islandsgade 22, 9870 Sindal 09:30 – 15:00

Hirtshals Idrætscenter, Halvejen 4, 9850 Hirtshals 09:30 – 15:00

Park Vendia Hallen, Thomas Morilds Vej 11, 9800 Hjørring 09:00 – 14:30

Kilde: tv2nord.dk

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion