Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Særdeles velbeliggende gulstensvilla i attraktive Højene

23. januar 2021 - kl.10:17 - af:

Home i Hjørring præsenterer denne uges bolig, som er en særdeles

velbeliggende 1 plans gulstensvilla på lukket villavej i attraktive Højene med sublim garage på 48 m2, der har utallige formål!

Fra huset er der gåafstand til Højene Skole, sportsbaner, indkøb og naturskønne Hjørring Bjerge. her har man har stort set alt inden for kort rækkevidde! 

Herligheden rummer hele 139 m2 beboelse, der fremtræder i indflytningsklar stand og er indrettet med: Praktisk bryggers, åbent køkken i forbindelse til det store lyse alrum/stue, hvorfra der er udgang til dejlig terrasse. Endvidere fordelingsgang til husets 2 børneværelse, soveværelse, badeværelse med kar samt gæstetoilet. 

Sælger har løbende renoveret huset med nyere tidsløst gæstetoilet samt gulve i køkken, stue og alle værelserne. Derudover har sælger udskiftet enkelte vinduer og virkelig sat sit præg på den 48 m2 store garage, der virkelig har mange formål – værksted til hobbymekanikeren, træningsrum, gildesal? Mulighederne er mange!

Huset fremtræder udvendigt i nydelig stand og der er separatkloakeret på grunden. 

Udover beboelsen og garage får man tilmed dejlig, solrig terrasse samt stor flisebelagt indkørsel samt endnu et fliseareal med plads til større trailer mv. 

Virkelig en skønt hjem lige til at flytte ind i, beliggende på lukket villavej i børnevenligt kvarter med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder!

Lyder dette interessant for dig, så kontakt Jesper Carlsson på tlf. 9892 9900 for yderligere oplysninger eller aftal tid for fremvisning.

Du finder flere dejlige billeder og salgsinformationer lige HER.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom