Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Hjørring og Hirtshals: Hash og narkopåvirket bilist

25. januar 2021 - kl.6:15 - af:

Nordjyllands Politi rapporterer fra døgnrapporten – igen vedr. narkopåvirket bilist.

Hjørring – mand smed hash fra sig og forsøgte at stikke af fra politiet

Under kørende patrulje i Hjørring torsdag den 21. januar om eftermiddagen, lagde to betjente mærke til en gående person, som virkede til at være foruroliget over politiets tilstedeværelse.

Betjentene forsøgte derfor at henvende sig til manden, men da de nærmede sig og fremviste deres politiskilt, stak personen af i løb.

Mistænkeligt.

Betjentene eftersatte derfor manden til fods. Manden kylede en bæltetaske fra sig, formodentlig for at aflede betjentenes opmærksomhed. Den ene af betjentene samlede hurtigt bæltetasken op.

I mellemtiden indhentede den anden betjent den mistænksomme mand, som blev tilbageholdt for at undersøge sagen nærmere. Det viste sig, at mandens bæltetaske indeholdt både hash og en digitalvægt, formodentlig til salg af de ulovlige stoffer. 

Alt i alt var der 20,81 gram hash i bæltetasken.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 23-årige mand.

Efterfølgende ransagede betjentene mandens adresse, da der var mistanke til yderligere besiddelse af ulovlige stoffer. Der blev dog ikke fundet noget af politimæssig interesse på mandens bopæl.

Hirtshals – narkopåvirket bilist anholdt


Torsdag den 21. januar kom en 32-årig mand kørende ad Ringvejen i Hirtshals, da politiet standsede hans bil til kontrol.

Desværre for bilisten fik betjentene hurtigt mistanke til, at han var påvirket af narkotika – hvorfor de instruerede ham i at deltage i en narkometertest.

Og ganske rigtigt: testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, hjalp ham ind på bagsædet af patruljevognen og kørte ham til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom