Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


ESV: Hårdt program tærer på stamspillere

13. februar 2021 - kl.7:33 - af:

Elitesport Vendsyssel har lørdag muligheden for at nå tre sejre på stribe.

Men det bliver svært.

Modstanderen er HC Midtjylland på udebane i Herning.

I de seneste to kampe har vendelboerne vundet over HC Odense og SUS Nyborg og dermed lagt disse to hold bag sig i bunden af håndboldens 1. division for herrer.

HC Midtjylland er imidlertid et hold fra en højere hylde. Midtjyderne ligger lunt midt i rækken med 17 points for 15 kampe. ESV har 8 points for samme antal kampe.

Forud for kampen siger cheftræner Morten Holmen:
”Den kamp bliver hård for os. Spillerne kører på pumperne efter et vanvittigt program med 5 kampe på 13 dage, og vi har en del spillere som er meget tvivlsomme til kampen. Vi går naturligvis efter at få så godt et resultat om muligt i alle vores kampe, men jeg bliver nødt til som træner og være lidt smart og passe på de spillere som vi har tilbage, så vi også har noget at skyde med, når slutspurten skal sættes ind.

Vi må nok være ærlige og sige, at det ikke er i kampene mod HCM, Nordsjælland og Skive, vi ser de største muligheder for at finde de points, der skal til for at slippe fri af bunden, så vi kommer ikke til at drive rovdrift på stamspillere i de her kampe.

Jeg kan sagtes se, at der i de kommende 3 kampe bliver mulighed for at give spilletid til nogen af de spillere, som normalt ikke ser banen så meget, så vi derved får flere i spil, som måske kan komme os til gode hen mod afslutningen.”

Kampen i Herning indeholder det specielle aspekt, at to af Midtjyllands markante spillere har fået deres håndboldopdragelse i Hjørring, nemlig brødrene Mikkel og Rasmus Madsen. Tilmed er deres far, Søren Madsen, medlem af bestyrelsen for Elitesport Vendsyssel.

Billedtekst: Mikkel Krogshede – af en Elitesport Vendsyssels stamspillere – der lørdag i Herning spiller sin femte kamp på 13 dage. Foto: Casper Nellemann.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom