Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Nordjylland går sammen: Motionsevent i februar

14. februar 2021 - kl.8:40 - af:

Hele februar måned afholder Hjemmeværnet i Nordjylland en gå/løbe

challenge.

Alle kan deltage uanset alder og tilhørsforhold til Hjemmeværnet.

Det er gratis at deltage og man kan gå/løbe sammen med resten af Nordjylland.

Man skal tilmelde sig på Facebook siden “Hjemmeværnet Nordjylland” – som du finder lige  HER.

– Mine hjemmeværnssoldater her i Nordjylland har i store dele af 2020 – og nu igen i starten af 2021 – kun i mindre omfang gennemført hjemmeværnsaktiviteter.

Disse har været operativt nødvendige for at Hjemmeværnet til stadighed kan være parat til at støtte Forsvaret, Politiet og det øvrige samfund, fortæller oberstløjtnant Jan Johansen, der er chef for Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland.

Kompagnichef Lars H. Jakobsen ” Hjemmeværnskompagni Skagen, er et af Hjemmeværnsdistrikt Nordjyllands 23 kompagni, og vi er selvfølgelig også med. Selvom samfundet stort set er lukket ned, så skal vores soldater stadig holde sig i form. Det gør de i deres dagligdag alene, men alligevel sammen. Med dette event ønsker vi at invitere alle andre nordjyder med ud og motionere”.

De enkelte kompagnier dyster imod hinanden, om flest gåede eller løbede kilometer. Det betyder, at jo flere soldater der er med, og jo flere ”støtter” det lokale kompagni kan få, jo større er chancen for at vinde.

Vi håber at nogen vil støtte os, ved at gå/løbe for os.  Kilometerne registreres i den gratis motions APP STRAVA.

Der vil løbende blive udloddet forskellige præmier til deltagerne, samtidig med det kompagni med flest registrerede kilometer vil modtage en særlig præmie.

Vi ses derude..

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom