Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Ledige tider til vaccination af inviterede nordjyder

18. februar 2021 - kl.13:20 - af:

I Region Nordjylland er der godt i gang vaccinationerne mod coronavirus,

og lige nu er der mange ledige tider til de borgere, som er i en af de målgrupper, som nu bliver inviteret til første stik med vaccinen Pfizer/BioNTech.

Lige nu er der mange ledige tider til de borgere, som er i en af de målgrupper, som nu bliver inviteret til første stik med vaccinen Pfizer/BioNTech. Fredag er der for eksempel planlagt 1.100 vaccinationer i Aalborg Kongres & Kulturcenter. Onsdag morgen var der booket knap 400 tider. Skal kapaciteten udnyttes, er det vigtigt, at nordjyderne bestiller tid på vacciner.dk.

Ledige tider er der flere steder. For eksempel også lørdag 20. februar i Bagterphallen i Hjørring, hvor der er kapacitet til 900 vaccinationer, og søndag 21. februar er det muligt at blive vaccineret i Messecenter Himmerland i Aars, hvor der er planlagt med 720 vaccinationer.

Tilbuddet gælder kun de borgere, som har fået invitation til vaccination med brev i e-Boks eller med fysisk post. Derfor opfordrer Region Nordjylland borgere til at tjekke, om de har fået invitation til vaccination. Er du pårørende til en borger i en af de målgrupper, som nu bliver inviteret, opfordrer vi til, at du tilbyder hjælp med at tjekke posten og få bestilt en tid på vacciner.dk.

Skulle det ske, at man ikke kan finde en ledig tid i sin hjemkommune på vacciner.dk, kan man også booke tid til vaccination i en af nabokommunerne, men lige nu er der som sagt mange ledige tider flere steder over de kommende dage. Der vaccineres følgende steder de kommende dage:

Torsdag 18. februar:
Brønderslev: Brønderslev Hallen
Aalborg: Aalborg Kongres & Kulturcenter
Brovst: Brovst Hallen

Fredag 19. februar:
Aalborg: Aalborg Kongres & Kulturcenter
Nykøbing Mors: Nykøbinghallen
Hobro: Hobro Idrætscenter

Lørdag 20. februar:
Aalborg: Aalborg Kongres & Kulturcenter
Thisted: Munkehallen
Hjørring: Bagterphallen

Søndag 21. februar:
Frederikshavn: Arena Nord
Aars: Messecenter Vesthimmerland

Hjælp til at bestille

Hvis man på listen over vaccinationssteder på vacciner.dk møder en adresse, hvor der ikke er tider at booke, skal man blot gå videre og booke et andet sted.
Tiden skal bestilles senest dagen inden vaccination kl. 16.

Har man ikke Nem-Id eller har brug for hjælp til at booke en tid, kan man ringe til Region Nordjyllands Coronahotline på telefon 97 64 84 63.
Ved behov for hjælp til hjemmesiden vacciner.dk, kan man også kontakte supporten på sundhed.dk, vaccinesupport@sundhed.dk, eller telefon 44 22 07 27.

Foto: Region Nordjylland

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom