Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


ÅBENT HUS: Flot renoveret og dejlig villa nær Hjørring

20. februar 2021 - kl.9:55 - af:

KOM TIL ÅBENT HUS lørdag den 27/2 kl. 12.00 – 15.00.

Home i Hjørring præsenterer netop nu denne flot renoveret, velholdt og indflytningsklar villa i 3 plan og på hele 228 m2.

Her bor man tæt på Hjørring centrum og i kort gåafstand fra Svanelunds-søen og Folkeparken, gode indkøbsmuligheder samt børnehave, skole og uddannelsesinstitutioner. Med andre ord, er her nærmest alt inden for rækkevidde. 

Ud over beboelsen, er her garage og værksted, samt en skøn vestvendte have med terrasse og masser af legemuligheder for børn og lækroge til de voksne. 

Villaen er blevet løbende renoveret, senest med modernisering af kælder, modernisering af  badeværelse på 1.sal og badeværelset i kælderen, facaderenovering samt nyt tag. 

I stueplan bydes her på dejligt køkken/alrum med god spiseplads og i åben forbindelse med opholdsstuen, hvorfra man går videre ud i en mindre stue, som har adgang direkte ud til den skønne, vestvendte terrasse og videre ud i haven. 

1. sal indeholder: 3 værelser, repos, soveværelse samt moderniseret badeværelse med bruseniche. 

Kælderen, som fremtræder i fin stand, indeholder: Disponibelt rum, der har været benyttet til teenageværelse/gæsteværelse, badeværelse, viktualierum, vaskerum samt værksted. 

Der er udvendig kældernedgang. 

Lyder dette spændende hus som noget for dig? Så kontakt Jesper Carlsson på telefon 9892 9900 for yderligere oplysninger eller aftal tid for fremvisning. 

Find flere dejlige billeder og salgsinformationer lige HER.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom