Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Sådan ser smitten ud i Hjørring kommune og i Nordjylland

29. marts 2021 - kl.9:00 - af:

Se hvor høj smitten er i din kommune. I Region Nordjylland er antallet af smittede det laveste på landsplan.

På landsplan er Region Nordjylland fortsat den region med det laveste smittetal med 253 smittede de seneste syv dage.

I Hjørring og Mariagerfjord kommuner er smitten højest med et smittetal på 57,5, efterfulgt af Aalborg Kommune med 54,9 smittede per 100.000.

Læsø er fortsat smittefri.

På regionens sygehuse er 16 personer indlagte med coronavirus, hvoraf tre er på intensiv.

I uge 12 udgjorde virusvarianten B117, kendt som den britiske mutation, 96,4 procent af de sekventerede prøver i Nordjylland.

SUNDHEDSSTYRELSENS RÅD TIL PÅSKEN

– Ryk udenfor, se så få som muligt, hold afstand og bliv testet, når det giver mening, skriver Sundhedsstyrelsen på deres hjemmeside.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at holde fast i rådene om at forebygge smitte i påsken. Det er vigtigt fortsat at ses med de samme få personer, som vi i forvejen ser. Derfor bør påskeaktiviteter igen i år begrænses til husstanden eller den faste lille omgangskreds på de samme få personer.

– Samfundet begynder så småt at blive åbnet igen, og foråret er på vej. Påsken står for håb, nyt liv og nye begyndelser. Tiden er dog ikke helt til store sammenkomster med familie og venner, som mange mennesker plejer at gøre ved denne højtid. Vi har alle brug for, at der sker nogle hyggelige ting, der kan binde os sammen. Påsken kan godt blive et hyggeligt afbræk fra hverdagen for både store og små, så længe vi holder fast i de gode råd, er der stadig mange måder at hygge sig med sine allernærmeste på, siger fortæller Niels Sandø, enhedschef i Sundhedsstyrelsen.

Kilde: tv2nord.dk, Sundhedsstyrelsen

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom