Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Cup-arrangører aner lys og er klar med fodbolden

30. marts 2021 - kl.8:09 - af:

Redaktionen har modtaget følgende fra Jette  Andersen – Direktør Dana Cup, Michael B. Espersen – Forretningsfører Brøndbyernes IF, Per L. Jeppesen – Cup Manager Nørhalne Cup, Jørgen Trankjær – Sekretariatsleder Vildbjerg Cup.

I de seneste dage oplever vi et mere lyst syn på fremtiden! Vi, der arrangerer fodboldturneringer, hvortil er knyttet et socialt indhold, er lettere optimistiske!

Kulturminister Joy Mogensen har meldt ud, at hjælpepakker, som bidrog til, at vi er kommet igennem 2020 med skindet på næsen, forlænges ud fra de kendte vilkår. Det gælder events, der standses af den COVID-19-relaterede forsamlingsbegrænsning.

Efter en lang tid med uvished skaber det optimisme!

For os drejer det hele sig jo om at komme på banen med vores fodboldturneringer, der samler tusindvis af unge, som nu hungrer efter at komme ud i det fri og opleve værdien af det sociale samvær.

Det skaber også optimisme, at DBU melder ud med veldokumenterede argumenter for, at der er basis for en åbning af fodbold på såvel eliteniveau som bredt amatørniveau.

Vores fodboldcups, der skaber og udbygger gejst og selvværd, involvering, sammenhængskraft og engagement, har behov for en plan, der sikrer, at vores aktiviteter igen bliver bæredygtige.

Udmeldingerne får os til at intensivere forberedelserne til en genåbning af vore fodboldcups.

Vi er her stadig, og vi er her på højeste niveau, når det igen går løs.

Vi arbejder ud fra den forudsætning, at vi SKAL i gang med de sunde aktiviteter, og at de skal finde sted under betryggende sundhedsmæssige betingelser. Vi følger fuldt ud de anvisninger, der kommer fra sundhedsmyndighederne og de betingelser, der udstikkes fra vores organisationer.

Samtidig har vi en opfordring til de lokale myndigheder.

De bliver afgørende for administrationen af og kontrollen med effektueringen af restriktionerne.

Det er nu, der er behov for, at man i kommune og region sætter sig sammen med Cup-arrangører og formulerer en administrationsprotokol.

Spørgsmål som hygiejnevaretagelse, indkvartering, transport, kampafvikling, social adfærd mm. skal være afklaret, når der fra sundhedsmyndighederne og det politiske system gives grønt lys for en åbning. Vi forestiller os, at der bliver forhold, som vi ikke er vant til, men vi skal nok være rustet til at imødekomme dem.

Vi ønsker at være en integreret del af genåbningen af Danmark, og vi skal nok bidrage til, at det sker forsvarligt.

Så – kære myndighed: Lad os sammen tage fat, så udsigten til en lysere tid bliver til en herlig virkelighed!

Michael B. Espersen Jette Andersen Per L. Jeppesen Jørgen TrankjærForretningsfører Direktør Cup Manager Sekretariatsleder
Brøndbyernes IF Dana Cup Nørhalne Cup Vildbjerg Cup

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom