Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Politisk podcast drikker en øl med Rasmus Prehn

31. marts 2021 - kl.10:31 - af:

Hvilken politiker vil du helst drikke en øl med? Sådan har de to politiske analytikere Thomas Funding og Kasper Løvkvist besluttet sig for at afslutte deres populære politiske podcast ”Politik med Funding og Løvkvist”.

Det er blevet til i alt seks afsnit med seks forskellige politikere, som analytikerne og deres lyttere gerne vil drikke en øl med.

Den første politikere er fødevareminister Rasmus Prehn. Afsnittet har fået titlen ”kun den paranoide overlever i politik”.

Her fortæller fødevareministeren både om de specialøl, han har fået lavet i sine tidligere valgkampe som fx ’Røde Rasmus’ og en særlig variant af en limfjordsporter.

Men han fortæller også om at overtage og genopbygge et nyt ministerium, der var hårdt ramt efter hele Mink-sagen. Om de kommende svære klimaforhandlinger for landbruget. Om op og nedture på Christiansborg. Og så falder der også flere anekdoter af – ikke mindst om tiden som ung politikere i Aalborg, hvor han arrangerede en løbsk julefrokost – bl.a. sammen med statsministeren.

Endelig er der også gode råd om, hvordan man bedst opbevarer en limfjordsporter.

Du finder podcasten lige her:

https://avisendanmark.dk/artikel/lyt-til-politik-med-funding-l%C3%B8vkvist-kun-den-paranoide-overlever-i-politik

Her kan man også finde link til nogle af de andre podcast med bl.a. Lars Løkke, Mona Juul og Pernille Vermund.

Foto: Arkiv

 

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom