Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Vendsyssel Teater åbner med Frøken Julie på ny premieredato

1. april 2021 - kl.9:02 - af:

Endelig er teatret klar igen. Efter ikke at have spillet en eneste forestilling i 2021, er det en stor glæde at kunne afslutte sæson 20/21 som planlagt med Strindbergs trekantsdrama Frøken Julie.

Den planlagte premiere 15. april måtte på grund af forlængede restriktioner aflyses, men nu er det heldigvis med stor velvilje fra kunstnerne på og bag scenen lykkedes at flytte spilleperioden på Frøken Julie, så publikum kan gå sommeren i møde en teateroplevelse rigere.

Vendsyssel Teater åbner igen for publikum den 6. maj, og det betyder, at teatret kan holde premiere på Strindbergs klassiker om Frøken Julie den 8. maj og spiller helt frem til og med den 29. maj.

– Det er en stor glæde, at det faktisk nu bliver muligt at vise ’Frøken Julie’ for publikum. Det har været en barsk tid, hvor vi senest helt måtte opgive at vise vores planlagte og helt færdige forestilling ’Rund-kørsel’. At vi nu kan vise ’Frøken Julie’ gør os meget glade også for vores publikum, som vi ved har set frem til at komme i teatret igen, fortæller teatrets direktør Lars Sennels.

Strindbergs klassiker om klassekamp, begær, magt, køn og fatale hændelser i midsommernatten er iscenesat af Christoffer Berdal og har Maria Cordsen i titelrollen som Frøken Julie, mens de andre medvirkende er Albert Stein Ankerstjerne som Jean og Linnea Voss som Kristin. Forestillingen fortsætter efter spilleperioden på Vendsyssel Teater til København, hvor den bliver opført på Teater V i Valby den 4. juni i forbindelse med teaterfe- stivalen CPH Stage.

Foruden Frøken Julie er det ligeledes lykkedes at rykke datoen for to gæstespil. Kære far – et sidste farvel af Limbus Teatret med Ulver Skuli Abildgaard kan opleves mandag d. 17. maj kl. 19:30. Forestillingen Ragnarok spiller onsdag d. 19. maj kl. 20:00, og er et gæstespil af Vigga Bro.

– Når teatret åbner igen, fortsætter vi som minimum med de forbehold og tiltag, der var gældende inden nedlukningen før jul. Vi følger naturligvis alle de anbefalinger og restriktioner, som sundhedsmyndighederne påbyder og anbefaler. På vores hjemmeside vil man altid kunne se alle de relevante retningslinjer for et besøg hos os, så det er en tryg og god oplevelse at gå i teatret, siger Lars Sennels.

Når Frøken Julie har forladt teatret, indtager Hjørring Revyen den store scene, mens teatret ser frem til en ny sæson, som bliver med masser af oplevelser og forhåbentlig uden aflysninger. Der er meget at glæde sig til, og det kan man læse om i sæsonkataloget for sæson 21/22, der er på gaden 25. maj.

Premieren på Frøken Julie finder sted 8. maj kl. 15.00. Herefter spiller den de fleste dage kl. 19.30 – se spilleplan på hjemmesiden, som du finder lige HER.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom