Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Vendsyssel Håndbold henter 21-årig målvogter hos Sønderjyske

1. april 2021 - kl.8:03 - af:

Vendsyssel Håndbolds nye cheftræner Olivera Kecman, “Oli” vil fokusere på de unge talenter.

Og det viser hun allerede nu, hvor hun har håndplukke stortalentet Johanne Bagger Graugaard fra SønderjyskE med en kontrakt på 2 år.

Cheftræner Olivera Kecman udtaler følgende om Johanne:

– Vores veje i håndbolden krydses nok en gang. Johanne passer godt ind i den måde jeg gerne vil spille håndbold på, hurtigt angrebsspil og en masse kontra. Johanne er utrolig dygtig til lange udkast og til at bringe bolden hurtigt i spil. Velkommen til vores projekt i Vendsyssel”

Johanne fortæller følgende om skiftet til Vendsyssel håndbold:

– Jeg har valgt at tage til Vendsyssel, fordi jeg tror på det projekt og set-up, man vil skabe i klubben. Jeg kender Oli fra tidligere og jeg er helt overbevist om, at det er det bedste sted for min videre udvikling, både som håndboldspiller og som person.

– Jeg glæder mig utrolig meget til at trække Vendsyssel-trøjen over hovedet og til at møde alle i og omkring klubben.”

 

 

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom