Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Navnenyt: Nordjysk reklamemand fylder 80 år

4. april 2021 - kl.9:01 - af:

Tidligere direktør i reklamebureauerne Larsen og Bohøj og Dafolo Marketing Mogens Bech Larsen fylder 80 år den 6. april.

Livet er bestemt ikke gået i stå for tidligere direktør, Mogens Bech Larsen, der den 6. april runder et skarpt hjørne. Er han ikke på lange vandreture i sit elskede Vendsyssel eller nyder livet med sin hustru gennem mere end 55 år, spiller han golf med sine gode venner i Hjørring Golfklub.

Fra radio/tv til reklamebranchen

Efter mere en ti år med salg og marketing i TV og radiobranchen, skiftede Mogens til reklameverdenen i 1972 og efter syv år hos WA Reklame, stiftede han i 1979 sammen med Mogens Bohøj reklamebureauet Larsen og Bohøj. Dermed lagdes kimen til det, der skulle blive det førende reklamebureau nord for Limfjorden med kunder i hele Danmark. Kundekredsen talte blandt andre Sportmaster, Elsam, el-grossisten Nordisk Solar, Skagerak Fiskeeksport, Hjørring Kommune og mange flere.

I 2000 blev Larsen og Bohøj solgt til Dafolo Marketing, hvor Mogens fortsatte frem til sin pension i 2010.

Lokalpatriot med kærlighed til golfsporten

Mogens’ hjerte banker for Hjørring og for golf. Derfor var det en stor glæde, da det lykkedes Mogens og en gruppe øvrige ildsjæle at stifte Hjørring Golfklub i 1985. Her var han klubbens første formand frem til 1995. Klubben tæller i dag over 1000 medlemmer og er en velfungerende klub med stor lokal opbakning. Som udvalgsmedlem af Dansk Golfunion, fungerede Mogens gennem mange år som formand for Breddeudvalget i unionen, hvor han arbejdede for at udbrede kendskabet til golf.

Mogens har været gift med Birgit siden 1964 og sammen har de tre børn og seks børnebørn, som alle bor i København med undtagelse af parrets ældste datter, som er bosiddende i Hjørring.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom