Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Start din egen indsamling i Hjørring og gør en stor forskel

5. april 2021 - kl.9:19 - af:

Søndag den 11. april samles der ind til Kræftens Bekæmpelse i hele landet.

I Hjørring har lokalforeningen pga. covid-19 valgt at afholde landsindsamlingen digitalt i lokalområdet.

De penge der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende samt til forskning og forebyggelse.

Overskuddet fordeles med 60 pct. til forskning, 19 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og 3 pct. til administration.

– I Hjørring opfordrer vi til, at man opretter sin egen indsamling på www.indsamling.dk eller en fundraising på Facebook oplyser Henriette Bjerre fra Lokalforeningen Kræftens Bekæmpelse, Hjørring

Har man brug for vejledning til fundraising på Facebook, så er man velkommen til at kontakte kampagneleder Henriette Bjerre på e-mail: henriettebjerre1974@gmail.com og man vil herefter få tilsendt en vejledning og billeder, som kan bruges til formålet.

Man kan desuden også gøre opmærksom på muligheden for at støtte Kræftens Bekæmpelse på lokalforeningens eget MobilePay nummer 175419.

– Vi håber, trods COVID-19-pandemiens indvirkning, at vi får en god indsamling – og håber samtidig at kunne gennemføre en fysisk indsamling i 2022 slutter Henriette Bjerre.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom