Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Trænerteam på plads hos ESV, Elitesport Vendsyssel

7. april 2021 - kl.7:26 - af:

Jonas Aaen bliver cheftræner i sæsonen 2021/22. Elitesport Vendsyssel har et nyt, ungt og ambitiøst trænerteam på plads til den kommende sæson i herrernes 1. division i håndbold.

Jonas Aaen bliver cheftræner og afløser dermed Morten Holmen, der har trænet fusionsholdet fra Hjørring og Frederikshavn i klubbens debutsæson.

Assistent for Jonas Aaen bliver Benjamin Rømer, mens Jacob Strøm bliver fysik træner.

Eneste genganger i teamet er fysioterapeut Henrik Vestergaard, der også i indeværende sæson har været fysioterapeut for holdet.

Den nye cheftræner, Jonas Aaen, er 36 år og lærer. Han mangler kun den afsluttende opgave i at have gennemført Dansk Håndbold Forbund diplomtræneruddannelse, som er DHF’s højeste træneruddannelse.

Jonas Aaen har selv spillet håndbold på liga- og 1. divisionsniveau. Han har seks års trænererfaring og har i de seneste fire sæsoner været cheftræner for Nøvling IF i 2. division.

Om opgaven i Elitesport Vendsyssel siger Jonas Aaen:

”Jeg er vendelbo, bosat i Hjallerup, og ser det som en chance og en udfordring at udvikle herrehåndbold på eliteniveau i vores landsdel.”

Som træner arbejder Jonas Aaen ud fra den taktiske grundtanke, at spillet skal bygges op fra en solid 6-0 defensiv, og han ser det norske landshold som en kilde til inspiration.

Den nye assistenttræner, Benjamin Rømer, er 26 år og bor i Aalborg. Han er uddannet divisionstræner fra Aalborg Sportshøjskole og har en bachelorgrad i idræt fra Aalborg Universitet.

Benjamin Rømer har tidligere assisteret Jonas Aaen. Han ser det som en speciel opgave at udvikle en god kultur i truppen som basis for optimalt udbytte.

Jacob Strøm, 29 år og bosat i Skagen, er den nye fysiske træner. Han er kandidat i idræt fra Aalborg Universitet og har suppleret uddannelsen med en række internationale kurser. Han er desuden tidligere landsholdsspiller i floorball.

I samarbejde med de danske verdensmestre Niklas Landin, Lasse Svan og Rasmus Lauge driver Jacob Strøm online-virksomheden handballperformance.dk, der tilbyder personlig træning til håndboldspillere på alle niveauer.

I Elitesport Vendsyssel vil Jacob Strøm opstille individuelle mål og træningsplaner for hver enkelt spiller. Han vil desuden fokusere på optimale kostvaner.

Sportschef Nicolai Klinge siger:

”Jeg er meget stolt over det team, vi har fået samlet. Jeg har store forventninger, og jeg er sikker på, vi med dette team tager et skridt i den rigtige retning mod at blive en professionel håndboldboldklub”.

Den nye trænerteam starter arbejdet hos Elitesport Vendsyssel den 1. juni.

Få en ultrakort videopræsentation af den nye cheftræner lige HER.

Billedtekst: Elitesport Vendsyssels trænerteam i sæsonen 2021/22: Fra venstre cheftræner Jonas Aaen, assistenttræner Benjamin Rømer, fysioterapeut Henrik Vestergaard og fysisk træner Jacob Strøm

 

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom