Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Musikkens Spisehus slår dørene op med nye tiltag

8. april 2021 - kl.8:13 - af:

Snart slår Musikkens Spisehus dørene op med nyt navn og tre nye restaurantkoncepter

Musikkens Spisehus har de seneste måneder gennemgået en større renovering, som til maj kulminerer med en ny restaurant under navnet ”Fauna” og intet mindre end tre unikke restaurantkoncepter under samme tag.

Musikkens Spisehus er som alle andre restauranter fortsat coronalukket, og restauranten, som vi kender den i dag, åbner ikke igen på den anden side. Musikkens Spisehus har nemlig brugt den seneste tid på at retænke sig selv, og til maj genåbner restauranten under navnet ”Fauna” med tre helt nye restaurantkoncepter.

– Det seneste år har været præget af en stor usikkerhed og et behov for fleksibilitet hos alle i restaurationsbranchen. Det gælder ikke mindst for Musikkens Spisehus, der ligesom Musikkens Hus har været lukket ned over flere omgange. Vi har dog forsøgt at bevare optimismen og har blandt andet brugt tiden til at retænke en lang række områder, herunder tre nye og unikke restaurantkoncepter, der åbner i maj, lyder det fra adm. direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen, som fortsætter:

– Navnet ”Fauna” refererer til den tætte forbindelse til naturen i lokalområdet, hvilket udgør grundessensen i vores nye restaurant, både hvad angår stemningen, indretningen og ikke mindst råvarerne. Vi har gennem årene erfaret, at vi også kan tiltrække et stort antal gæster, der ikke nødvendigvis skal til et arrangement i huset, og det er denne erfaring, der ligger til grund for de ændringer, der nu sker med åbning af hele tre nye restaurantkoncepter.

De tre restaurantkoncepter vil være at finde under samme tag og tæller blandt andet en eksklusiv gourmetrestaurant under navnet ”Fauna Fine Dining”, hvor målsætningen er fine dining på topniveau i Danmark. Restauranten vil køre uden fast menukort, da menuen vil variere efter sæsonens bedste råvarer.

Ved siden af gourmetrestauranten i stueetagen åbnes ”Faunas Spisebar”, som tager udgangspunkt i simple, velsmagende råvarer, hvor gæster kan nyde ”gourmet-fastfood” i uhøjtidelige rammer. Spisebaren åbner allerede kl. 8.00 med servering af velsmagende morgenretter.

Sidst men ikke mindst etableres ”Faunas 1. Sal” ovenpå de øvrige restauranter, hvor husets populære koncertmenuer samt weekendbrunch vil blive serveret. Der vil ligeledes være mulighed for at afholde selskaber og festlige begivenheder på førstesalen.

Menukort med bæredygtigt afsæt

I forbindelse med relanceringen af restauranten i Musikkens Hus har restauratør Mikael Kopp Christensen sammen med de øvrige kokke arbejdet målrettet på at fastlægge menuerne til de tre restaurantkoncepter, som alle baseres på lokalt tilgængelige råvarer:

– Vi vil gerne vise vores gæster, hvordan lokale omgivelser kan afspejle sig i vores restaurant, og at råvarer ikke behøver at komme fra udlandet for at være gode – tværtimod. Ligesom resten af huset føler vi en forpligtigelse til at gå forrest på bæredygtighedsområdet, og vi ser det som en mulighed for at komme endnu længere med et lokalt forankret køkken. Det er derfor også ambitionen, at vi skal dykke ned i de lokale råvarer og skabe menuer med et skarpt og præcist udtryk, siger Mikael Kopp Christensen.

Restauranten vil over tid opbygge en større selvforsyning af grøntsager, urter og frugter, både via egenproduktion og i tæt samarbejde med lokale producenter.

Fauna slår dørene op til alle tre restaurantkoncepter torsdag den 6. maj til en åbningsreception, og fra den 8. maj er der mulighed for at booke bord på www.restaurantfauna.dk.

 

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom