Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Rejsegilde og indflytning i 15 rækkehuse i Æblehaven

4. juni 2021 - kl.10:20 - af:

– Vi kan bygge mange flere udlejnings-rækkehuse i Hjørring. Efterspørgslen er enorm.

– Folk vil bo i ét plan, ved jorden og have egen carport og lukket have i forbindelse med boligen.

– Det kræver dog, at vi finder de rigtige jordstykker samt har politisk opbakning, når der skal udarbejdes lokalplaner.

Det siger Anders Ulrik Sørensen, administrerende direktør i selskabet Æblehaven A/S, som sammen med Lasse Gram Pedersen og Henrik Jørgensen har stået bag opførelsen af 15 rækkehus i Æblehaven, hvor der torsdag eftermiddag – stærkt forsinket på grund af COVID-19 – var rejsegilde.

Faktisk er byggeriet så langt fremme, at ni familier allerede har fået nøglerne til deres nye boliger, og 14. juni vil alle familier være på plads i Æblehaven ved Løkkensvej i det vestlige Hjørring.

Familier på venteliste

– Allerede efter syv dage var alt udlejet, og vi har over 20 familier på venteliste. Det tror jeg også hænger sammen med, at vi har hævet standarden for udlejning i Hjørring, blandt andet når det gælder materialevalg indvendigt. Kvaliteten er højere, og det har været vigtigt for os i byggefasen, forklarer Anders Ulrik Sørensen.

Derfor var torsdagens rejsegilde også en hyldest til de dygtige håndværkere, som alle kommer fra Hjørring Kommune.

Fjordbak Byg A/S havde totalentreprisen, men Anders Ulrik Sørensen, Lasse Gram Pedersen og Henrik Jørgensen krævede, at Fjordbak Byg A/S udelukkende brugte håndværkere med hjemsted i Hjørring Kommune.

– Stor kredit til Fjordbak Byg A/S. Det har været en kæmpe fordel for os i byggefasen, at Fjordbak Byg A/S styrede det hele og samarbejdet med underleverandører, som de i forvejen kender godt, mener Anders Ulrik Sørensen.

De 15 familier var stillet i udsigt, at de kunne rykke ind i rækkehusene i Æblehaven 1. juli, så byggeriet er gået hurtigere end forventet. Det er primært ældre mennesker, som har valgt at bosætte sig i rækkehusene, der er fra 81 til 94 kvadratmeter. Der er dog også yngre mennesker, som har kastet deres kærlighed på området.

– Vi har blandt andet et ungt par, som henholdsvis arbejder og studerer i Aalborg, men nu flytter i rækkehus i Hjørring. Det er godt for beboerdiversiteten, og samtidig giver det Hjørring Kommune bloktilskud, siger en glad Anders Ulrik Sørensen.

Solidt fundament

Det er første gang, at de tre lokale bygherrer bygger nyt sammen, men det er bestemt ikke sidste gang. Faktisk har de allerede solgt de 15 rækkehuse i Æblehaven pr. 1. august til to andre lokale investorer. Det skete igennem erhvervsmægler Simon Wiehl, Nordicals Vendsyssel.

– Deres store netværk i hele landet muliggjorde salget. Køberen kunne lige så godt have været fra København, Silkeborg eller Aarhus, men det endte med at være nogle lokale fyre ligesom os selv, og det er vi faktisk glade for, siger Anders Ulrik Sørensen.

Hvorfor har I solgt de 15 rækkehuse videre så hurtigt?

– Jeg er født med et stærkt udviklingsgen. Jeg kan ikke sidde stille, og derfor skal vi videre med nye projekter, og vi er allerede i fuld gang, smiler Anders Ulrik Sørensen.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom