Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Burger og fritter til 49 kroner i Hjørring

29. juni 2021 - kl.11:39 - af:

I juli åbner burgerkæden The Burger Concept, hvor en burger med pomfritter kan købes for bare 49 kroner, en restaurant i Hjørring.

Visionen er, at alle skal have råd til et godt burgermåltid.

49 kroner for en saftig burger med varme sprøde fritter. Lyder det godt?

Det er, hvad de jyske burgerbrødre, Simon og Morten Franck Jakobsen, langer over disken i deres unge restaurantkæde, The Burger Concept. Nu åbner kæden sin første restaurant i Hjørring i Metropol Shoppingcenter.

– Vi glæder os til at komme til Hjørring og være med til at presse prisen på et lækkert burgermåltid ned. Vi synes generelt, at burgerrestauranter tager for meget for deres måltider. Og selvom vores priser er lave, så er kvaliteten helt i top, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer.

Unge og familier i Hjørring skal også kunne spise ude

De to brødres burgerkæde skiller sig i den grad også ud fra andre moderne burgerkæder i området. Hos The Burger Concept serverer de lækre kvalitetsburgere og tilbehør i tjekkede omgivelser – men til en brøkdel af prisen. Mens en burger med pomfritter her kan købes for bare 49 kroner, kan en menu hos konkurrenterne hurtigt løbe op i 100 kroner.

– Til den pris er det muligt for alle, også studerende og børnefamilier med små rådighedsbeløb, at spise ude oftere. Drikkevarer er ikke inkluderet for at holde prisen nede. Det er en fordel, hvis man vælger at tage maden med hjem, da de fleste allerede har drikkevarer i køleskabet, men vi sælger også drikkevarer til rimelige priser, fortæller Simon Franck Jakobsen.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik er der stor forskel på, hvor mange penge forskellige indkomstgrupper bruger på take-away og restauranter. Husstande i de laveste indkomstgrupper bruger omkring 6-9000 kroner på restauranter om året, mens husstande med middel til høj indkomst bruger omkring 14-17.000 kroner om året.

– Når vi åbner i Hjørring, bliver det muligt for unge, familier og shoppende i Metropol Shoppingcenter at få et dejligt måltid for få penge. Så er der mere luft i budgettet til andre indkøb, uddyber Simon Franck Jakobsen.

Fortsætter åbninger trods corona

Brødrenes gode tilbud til danske burgerfans har da også vist sit værd. På bare tre år har kæden formået at åbne ni restauranter. I 2020 åbnede de, til trods for coronakrisen, en restaurant i Kolding, og i 2021 har de indtil videre åbnet i Sønderborg og Aalborg. Inden årets udgang åbner kæden restauranter i Hjørring og Viby J, og så indtager Simon og Morten Sjælland med yderligere fem restauranter, mere specifikt i Københavns indre by, Valby, Hvidovre og to endnu ukendte byer i Storkøbenhavn.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom