Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Vendsyssel FF reddet på målstregen

2. juli 2021 - kl.10:32 - af:

Efter flere dages forhandlinger er fodboldklubben Vendsyssel FF tilbage på danske hænder.

Det har været en turbulent tid for den nordjyske 1. divisionsklub Vendsyssel FF, skriver tv2nord.dk.

Først kom det frem, at klubbens ejere – det schweiziske selskab Core Sports Capital – havde tømt pengekassen for et større millionbeløb, og onsdag vågnede truppen op til, at der ikke var blevet udbetalt løn til dem.

Men nu ser der endelig ud til at være godt nyt på vej til den ellers omtumlede klub, der i skrivende stund kun har 13 spillere tilbage på kontrakt med kun en lille måned til sæsonopstart.

Tidligere bestyrelsesformand Jacob Andersens selskab Jacob Andersen Holding ApS. har købt aktiemajoriteten i klubben tilbage fra de nu tidligere schweiziske ejere Core Sports Capital.

– Jeg er på klubbens, spillernes, medarbejdernes, byens, sponsorernes, vores moderklub og ikke mindst vores fans rigtig glad for at kunne meddele, at jeg pr. d.d. har købt aktierne i Vendsyssel FF tilbage af CSC. Vores 9 måneders ”ægteskab” med CSC blev meget hurtigt et ulykkeligt ”ægteskab”, men det er noget vi nu ligger bag os, siger Jacob Andersen.

Pengeindsprøjtning

Sammen med Jacob Andersen træder også Thomas Kræmer og Carsten Wøhlk Lauritsen ind i den nye bestyrelse. Både Carsten Wøhlk Lauritsen og Jacob Andersen var ifølge det Centrale Virksomhedsregister en del af bestyrelsens under Core Sports Capital frem til 22. juni.

Opkøbet af klubben tilfører Vendsyssel FF mindst 12 millioner kroner.

– Tilbagekøbet og kapitaltilførslen giver nu den hårdt tiltrængte og nødvendige ro – og fra i dag ser vi kun fremad. Vi skal blandt andet have ansat et kompetent trænerteam, og vi forventer at kunne præsentere cheftræneren allerede i dag, siger Jakob Andersen og tilføjer:

– Dernæst skal vi i samarbejde med det nye trænerteam have foretaget de nødvendige justeringer til spillertruppen, så vi står med en sulten, talentfuld og konkurrencedygtig trup inden transfervinduet lukker.

 

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom