Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Vendsyssel FF: Et ulykkeligt ægteskab er slut

4. juli 2021 - kl.0:13 - af:

Efter en turbulent tid for Vendsyssel FF afholdte den kontroversielle, tidligere ejer af klubben, Core Sports Capital, i dag pressemøde for at fortælle deres version af sandheden om, hvad der er foregået i klubben den seneste tid, skriver tv2nord.dk.

Spillerne fra Vendsyssyl FF er i fuld gang med træningen efter en turbulent tid med de tidligere schweiziske ejere.

– Det har været hårdt igennem lang tid, og det har været en meget turbulent tid, siger Vendsyssel FF-spilleren, Christoffer Boateng.

De blev lovet en brud, men blev viet med en mand på bryllupsdagen. Sådan lyder det fra de nu tidligere ejere af fodboldklubben Vendsyssel FF, Schweiziske Core Sports Capital.

– Vi blev lovet en masse og forblændet af Jacob Andersens CV. Vi var naive, det var slet ikke den forretning, vi blev præsenteret for, siger Jérôme Champagne, kommunikationsdirektør, Core Sports Capital.

Et ulykkeligt ægteskab er slut

I sidste uge blev Core Sports Capital beskyldt for at have lænset klubkassen for flere millioner kroner. I dag siger de, at de tværtimod har penge til gode.

– Klubben skylder os 2,15 millioner euro, siger Jérôme Champagne, kommunikationsdirektør, Core Sports Capital.

Schweizerne siger, at de ikke vil skade klubben og kræver derfor ikke pengene tilbage.

– Vi vil ikke bede om penge, vi ønsker kun det bedste for klubben, siger Ahmet Schaefer, administrerende direktør, hos Core Sports Capit

Fredag kom det frem, at den tidligere bestyrelsesformand, Jacob Andersens, selskab, Jacob Andersen Holding ApS, har købt aktiemajoriteten i klubben tilbage.

– Jeg er på klubbens, spillernes, medarbejdernes, byens, sponsorernes, vores moderklub og ikke mindst vores fans rigtig glad for at kunne meddele, at jeg per dags dato har købt aktierne i Vendsyssel FF tilbage af CSC. Vores ni måneders ”ægteskab” med CSC blev meget hurtigt et ulykkeligt ”ægteskab”, men det er noget vi nu ligger bag os, udtalte Jacob Andersen.

Ingen vil gøre mere ud af sagen

Jacob Andersen har i dag ikke ønsket at stille op kommentere på dagens pressemøde fra Schweiziske Core Sports Capital, men han siger til TV2 Nord, at han vil sørge for, at klubben og især klubbens spillere kan få ro til at fokusere på det sportslige, som er det, det hele i sidste ende handler om.

Samtidig understreger Jacob Andersen også, at der ikke er noget at skjule. Han påpeger, at han arbejder Danmarks mest anerkendte advokater inden for virksomhedsoverdragelse, og at Core Sports Capital har haft kendskab til alt økonomisk omkring klubben.

Hverken Jacob Andersen eller den scweiziske fodboldinvestor har planer om at gøre mere ud af sagen. Og dermed er der sat et foreløbigt punktum for misæren i Vendsyssel FF.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom