Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Flot villa – tæt på Sct. Knuds Kilde og Vandsted Plantage

4. juli 2021 - kl.11:21 - af:

Home i Hjørring præsenterer her en virkelig flot moderniseret villa med plads til den store familiebeliggende tæt på Sct. KnudsKilde og Vandsted Plantage.

En villa der har det hele med blandt andet stort køkken/alrum og stue i et stort rum, badeværelser på begge plan, store terrasser og overdækket terrasse, der er plads til boldspil i haven og så er der ikke mindst den store isolerede garage.

Der er adgang til villaen via enten i stueplan eller via indgang i underetagen. Fra indgang i underetagen kommer man til stort overdækket areal perfekt til det sælger bruger det til i dag – opbevaring, fryser mv. Underetagen er indrettet med gang, badeværelse med bruseniche, 2 gode børneværelser og stort soveværelse samt opgang til stueplan.

Stueplan er indrettet med flot køkken/alrum og stue i et stort rum. Et perfekt samlingssted for hele familien. Herfra er der udgang til overdækket terrasse og videre ned til haven og de øvrige terrasser.

Endvidere børneværelser, forgang/entré, kontor og endnu et badeværelse med bruseniche.

Udvendigt er der gode terrasser og flot flisebelægning rundt om huset, plads til lejeområde til børnene og den store garage på 55 kvm.

En virkelig flot og velholdt villa og løbende moderniseret herunder køkken fra 2017 og tag fra 2007.

Lyder denne villa som noget for dig, så kontakt Home i Hjørring på telefon 9892 9900 for yderligere oplysninger, eller aftal tid for fremvisning.

Du finder flere billeder og salgsinformationer lige HER.

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom