Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"


Erhvervschef Bo Geertsen fratræder sin stilling

17. august 2021 - kl.13:08 - af:

Erhvervschef Bo Geertsen fratræder sin stilling og bliver ny direktør for Erhverv Hjørring.

Bo Geertsen har i forbindelse med sammenkoblingen af Hjørring Kommunes erhvervsservice og virksomhedsservice

pr. 1. januar 2022 valgt at stoppe sit lange virke som øverste ansvarlig for erhvervsservice i Hjørring Kommune.

Dog stopper han ikke helt til den tid, idet han har taget imod et tilbud om ved årsskiftet at tiltræde en deltidsstilling som direktør for Erhverv Hjørring.

”Fra Hjørring Kommunes side har vi sat stor pris på Bo Geertsens indsats gennem alle årene. Med Bo i spidsen har Hjørring Erhvervscenter hjulpet rigtig mange iværksættere og virksomheder, samt været bindeleddet mellem Erhverv Hjørring, Erhvervshus Nordjylland (og før det Væksthuset) og Hjørring Kommune. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Bo i en ny rolle.”, udtaler Kommunaldirektør Tommy Christiansen.

”Det er med stolthed og glæde, at jeg ser tilbage på de 24 år af mit arbejdsliv, hvor jeg har haft det privilegie at være erhvervschef/direktør for Hjørring Erhvervsråd, VækstCenter Nord og Hjørring Erhvervscenter”, udtaler Bo Geertsen. ”Med den nye organisering af erhvervsservice i Hjørring Kommune fra årsskiftet er tiden nu kommet til, at jeg vil ”gå fra borde”. I stedet vil jeg glæde mig til at tiltræde som deltids direktør for Erhverv Hjørring, og så i øvrigt at få mere tid til alle de andre spændende ting, der også er i livet.”

”Der har været og vil være behov for et tæt samarbejde mellem Hjørring Kommune og Erhverv Hjørring. Vi har samme mål om at skabe de bedste vilkår for Hjørring kommunes erhvervsliv. Ingen kan videreføre det samarbejde og tilføre Erhverv Hjørring så megen erfaring og erhvervspolitisk kompetence som Bo Geertsen. Derfor er vi utroligt glade for, at Bo vil fortsætte sit virke hos Hjørring kommunes største erhvervsnetværk”, udtaler formanden for Erhverv Hjørring, A. Neil Jacobsen.

Billedtekst: Erhvervschef Bo Geertsen fratræder sin stilling og bliver ny direktør for Erhverv Hjørring

Foto. Hjørring Kommune

 

Skriv en kommentar......

Powered by BusinessCom