Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"

Juridisk information


Alt indholdet på websitet HjørringAvis.dk dk er enten skrevet af os selv i redaktionen, eller det er sendt til os som pressemeddelelser eller indleveret indlæg til “Ordet er frit”.

På HjørringAvis.dk gør vi, hvad vi kan for at sikre, at de oplysninger og data, der befinder sig på portalen, er korrekte.

HjørringAvis.dk påtager sig dog intet ansvar for, og kan ikke garantere, at alle de informationer, som findes på siderne, er korrekte, fyldestgørende og opdaterede. Dette gælder naturligvis også for de hjemmesider, som vi linker til.

HjørringAvis.dk påtager sig ej heller ansvaret for indholdet på de sider, vi linker til.

HjørringAvis.dk forbeholder sig ret til at ændre, tilføje eller slette oplysninger eller data uden forudgående varsel.

Der tages forbehold for prisændringer, tryk og tastefejl.

Alt indholdet på HjørringAvis.dk er er beskyttet af loven om ophavsret, og det er ikke tilladt at kopiere siderne, herunder tekst og billeder, uden skriftlig tilladelse er indhentet.Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Ser du noget på siderne, som du vurderer som værende ukorrekt, eller hvis du mener, at der er et problem med det pågældende indhold, så skriv venligst til os, så ser vi på det.
Tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

HjørringAvis.dk
Kontakt@hjorringavis.dk

Du kan lære mere om ophavsret her: www.ophavsret.dk

Powered by BusinessCom