Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"

Retningslinjer for debat


Retningslinjer for indlæg.

Vi ønsker en seriøs og konstruktiv debat, frigjort for almindelig brok. Derfor er der nogle retningslinjer, som skal overholdes.

Vi accepterer ikke anonyme indlæg, så kommentaren skal være ledsaget af eget navn.

Hvis vi er i tvivl, om navnet ved kommentaren er autentisk, vil kommentaren ikke blive offentligjort! Det er således kommentar-skriveren, som har ansvaret for, at det er tydeligt, at vedkommende er den, man udgiver sig for at være. I feltet for navn skal dit fulde navn udfyldes, gerne samtidigt med at du registrerer dig som bruger, eller alternativt ganske enkelt afslutter din kommentar med navn og adresse.

Skriv venligst i et ordentligt sprog. Vær saglig og ærlig i dine indlæg, og skriv kun det, du selv kan stå inde for.

Vigtigt: Enkelte personer indeholder fra tid til anden mængder af vrede og frustration, som i nogle tilfælde giver anledning til en hel “sværm” af kommentarer, som i det store hele blot indeholder ukonstruktiv brok. I disse tilfælde forbeholder vi os retten til at redigere, eller samle, og i nogle tilfælde helt at udelade disse kommentarer. Derfor bør dine kommentarer, hvis de indeholder kritik, også indeholde forslag til konstruktive alternative løsninger, således at det hele ikke kun fortaber sig i meningsløs brok. Vi vil nemlig gerne medvirke til en konstruktiv og positiv dialog.

Der må ikke være reklamebudskaber i dit indlæg, og hvis du er i tvivl, så kontakt os først.

Når du skriver en kommentar til en eksisterende artikel, så forvent op til 24 timer før dit indlæg er online. I nogle tilfælde kan der dog gå længere tid, før dit indlæg kommer online. Vi scanner for reklame og spam, før dit indlæg kommer online. Ligeledes bringer vi ikke indlæg, der kan være i konflikt med injurielovgivningen.

Hvis du skriver et helt nyt indlæg, og sender det til os som emailk så kan der gå op til 48 timer før dit indlæg er online. I nogle tilfælde kan der dog gå længere tid, før dit indlæg kommer online, så skriv i god tid, hvis det er vigtigt, at indlægget kommer online til et specielt tidspunkt.

Spørgsmål ? – tøv ikke med at kontakte os.

Email: kontakt@hjorringavis.dkDenne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Powered by BusinessCom